Hjälp till och gör reklam för seminariet!

24 Jan

Idag har jag fixat med ett större arrangemang jag har på gång i månadsskiftet mars-april. Det är ett seminarium med Grisha Stewart, en amerikansk hundinstruktör som specialiserat sig på hundmötesproblematik, rädsla och aggressioner och jag ser riktigt mycket fram emot det!

Ikväll skulle jag få ihop en annons till Canis och trist nog har det dragit ut alldeles för länge på tiden för min dator har lagt av. Jag hade tur och fick låna en väns dator som hade programmet jag behövde för att göra jobbet. På fel språk, i en mac istället för pc var det lättare sagt än gjort. Jag försökte komma ihåg skoltyskan jag aldrig läste och snubblade runt i indesign på den främmande datorn där knapparna satt helt fel men det gick ändå helt okej. Från ingen aning till färdig annons på strax över en timma, inte så pjåkigt.
Nu fortätter arbetet att göra reklam och se till att fler får ta del av Grishas idéer. Jag ser väldigt mycket fram emot att se henne jobba med hundarna och ge mig ännu fler redskap att hjälpa hundar med hundmötesproblem. Jag fick hennes bok häromdagen och har precis börjat läsa den, riktigt lovande. Hon är smart, har vettiga idéer och skriver bra!

Om du inte redan är anmäld så fundera över det. Seminariet kommer vara värdefullt för alla som har hund eller jobbar med hund på professionell nivå. Grisha kommer gå igenom en massa vettiga saker och det känns som att Hundsverige verkligen behöver det här. Det är billigare om du anmäler dig innan sista februari och samlar du ihop några vänner så får ni ännu mer rabatt. Sprid gärna ordet i hundklubben, på dagiset eller bland hundkamraterna. Väl mött i Stockholm!

Mer information om seminariet hittar du här.
Vill du sprida annonsen så hittar du den här.

Annonser
%d bloggare gillar detta: