Demohundar sökes!

29 Feb

I helgen arrangerade jag, tillsammans med vänner från Malmö Strays ett läger i Bromölla. Jag hade bjudit in tre instruktörer som hade den stora äran att undervisa ett gäng på tjugo glada deltagare och deras hundar. Vi höll till på nyöppnade Hallen som drivs av Gitte Hansson och sov sen på vandrarhemmet Yndegården en bit därifrån. Två riktigt fina ställen som varmt rekommenderas till alla hundintresserade. Nu sitter jag hemma igen och försöker komma ikapp med allt jobb som hopat sig under helgen.

Det börjar närma sig 31:e mars och seminarium med Grisha Stewart. Platserna har börjat fyllas upp och idag är sista dagen för rabatterad anmälan. Anmälningar som kommer in idag ger 500 kronors rabatt på deltagaravgiften. Hittills deltar människor från sex olika länder och stora delar av Sverige, riktigt roligt att kunna arrangera det här seminariet, nu måste jag bara se till att allt blir precis så bra som jag vill ha det. Att göra-listan är lång och blir längre för varje dag som går, för trots att jag jobbar på kommer jag på nya saker som måste fixas. Det är mycket jobb men det är roligt på samma gång!

Ikväll har jag svarat på en massa mail, fixat med samåkning från Skåne och bokat hotell åt Grisha. Nu letar jag efter deltagare som vill ställa upp med sina hundar under seminariet. Vi behöver lite olika hundar med hundmötesproblem och letar efter de fyra som bäst passar ändamålet. De ska reagera på hundar men vara bekväma med människor eftersom det kommer vara en hel del folk i lokalen. Hundarna vi letar efter kan vara rädda och utåtagerande eller självsäkra och utåtagerande i möten med hundar och vi letar även efter en hund som är frustrerad och blir okontrollerat glad. Vi efterlyser även en valp på ungefär 16 veckor för socialiseringsövningar den andra seminariedagen. Valpen behöver inte ha några problem utan det handlar om förebyggande och utvecklande valpanpassad träning. Hundarna (valpen undantagen) behöver kunna vara ensamma en stund mellan träningspassen (i bil eller liknande) så de inte blir stressade utan kan vila i lugn och ro. Hundarna kommer inte vara med hela tiden utan bara under de utvalda träningspassen. Deltagaravgiften är samma som om du deltagit utan hund så ta chansen att få hjälp av en av de främsta när det kommer till hundmötesproblematik. Skicka in en intresseanmälan på rplushundskola@gmail.com så berättar jag mer!
Hjälp gärna till och sprid efterlysningen till vänner, klienter och klubbkompisar som du tror kan vara intresserade. Dela gärna sidan på Facebook och se till att vi når ut till alla som behöver hjälpen!
Mer information om seminariet hittar du här.

Ps. Bilder och en mer utförlig rapport från lägret kommer senare i veckan!

Annonser
%d bloggare gillar detta: