Det har varit lite mycket

28 Nov

Många undrar nog vad som händer med R+ Hundskola just nu, så här kommer en kort uppdatering och förklaring av läget, som i vissa avseenden har varit lite img_6966rörigt på sistone. Vi har förvisso hållit flera lyckade kurser i höst och mycket har flutit på smidigt men samtidigt har många mail förblivit obesvarade, hemsidan har uppdaterats ytterst sparsamt, nyhetsbreven har lyst med sin frånvaro och vi har varit bitvis svåra att få tag i. Vi vill be om ursäkt eftersom vi inser att det påverkat många negativt att få vänta på svar. Vi vill att alla som hör av sig till oss, oavsett om det är för kurser, privatlektioner eller något annat ska känna sig trygga att de kommer få ett svar och bra hjälp. Vi är väldigt måna om att förvalta det förtroende vi får av er på ett ansvarsfullt sätt. Vår princip är att svara så fort vi har möjlighet och i de fall vi inte kan hjälpa, hänvisa till någon annan professionell och reko person som kan göra det vi inte kan eller hinner med. Det viktigaste är att alla hundar får bra hjälp så fort som möjligt!

Det är nu sex år sedan R+ Hundskola startades och i höst började det verkligen märkas att vi etablerat oss ordentligt i Malmö. Trots att vi inte gjorde någon reklam och hade väldigt lite aktivitet på sociala medier strömmade det in förfrågningar på kurser och lektioner. Vi har haft svårt att hinna med. Grundkursen fick in över femtio anmälningar och nästan dubbelt så många förfrågningar om privatträning har kommit in sedan i augusti. Vi har hållit valpkurs efter valpkurs och har en massa förfrågningar om kurser som inte ens ligger uppe. De allra flesta som hittar till oss gör det på rekommendationer och vi inser att vi måste göra nåt rätt. Vi känner enorm tacksamhet för ert stöd och stor stolthet över att ha blivit en positiv kraft att räkna med. Hundskolan startades för att förändra hundsynen på ett märkbart sätt och för att skapa en hundvänlig community i Malmö. Vi kunde aldrig drömma om att det skulle gå så här bra.

I början av hösten gick Rasmus älskade hund Deus bort och han blev tvungen att ta en paus från allt hundarbete. I samma veva började Peter på ett nytt jobb som hundlärare gymnasieskolan där även Stina jobbar. Han och Stina har fått kämpa för att hålla båten flytande sen dess. Vi har fått prioritera kursverksamheten och hållit väldigt få privatlektioner och knappt arrangerat något annat. Nu när kurserna börjar ta slut för säsongen och Rasmus börjat ge lektioner igen kan vi försöka komma ikapp med det som släpat efter. Under december och januari kommer vi att satsa hårt på att alla som hört av sig ska få hjälp och se till att dimensionera kursverksamheten bättre inför vårterminen.

Vi hoppas att ni som väntat på svar har förståelse för situationen och kan ha överseende med väntan eller att ni fått bra hjälp på annat håll. Och så hoppas vi förstås att alla goa stammisar hänger kvar och följer med oss på massa roliga äventyr framöver! Tillsammans gör vi världen till en bättre plats för alla hundar!

%d bloggare gillar detta: