Kurser

Välkommen att gå kurs hos R+ Hundskola. Vi jobbar med hundträning baserad på positiv förstärkning och har en genomtänkt strategi för att få hundarna att 737475_462953067099439_1374123591_ogöra det vi vill av egen fri vilja. Vi arbetar inte med tvång eller bestraffningar utan bygger vår träning på samarbete och hundens vilja att göra det som lönar sig. Vi har satt datum för de kurser som är på gång men om du är intresserad av att gå en kurs som saknar datum (eller råkar ha ett gammalt datum) så kontakta oss på info@rplus.se. Skriv vilken kurs du vill veta mer om och gärna vilka veckodagar som passar dig bäst så kan vi ta hänsyn till det i planeringen.

Kolla in vårt kursutbud närmare i menyn här ovanför, anmäl dig och sprid gärna till andra som du tror vill gå kurs med sin hund. Tack på förhand och vi ses på kurs!

Villkor för anmälan till våra kurser: Din anmälan är alltid bindande, men du har 14 dagars ångerrätt efter anmälan fram till 30 dagar innan kursstart. All avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan efter att ångerfristen löpt ut eller när 30 dagar eller färre är kvar till kursstart, tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 14 dagar innan första kursdag kvarstår full deltagaravgift. Avanmälda platser kan nyttjas fritt av R+ Hundskola.

Annonser

3 svar to “Kurser”

 1. rplushundskola 12 augusti, 2011 den 09:58 #

  Jag har inte superbra koll på instruktörer i Stockholm men några jag tycker verkar super är Dogma. Du hittar också andra instruktörer som inte jobbar med bestraffningar på Sirius Hundkonsulters hemsida.

  Hoppas du hittar någon att gå kurs för, säg till annars så ska jag hjälpa dig leta vidare!

 2. Patrik Lundh 26 juli, 2013 den 12:52 #

  Hej
  Jag försökte anmäla mig till hundmöteskurs. Fick ingen bekräftelse?
  Har jag/vi blivit anmäld?
  Med vänlig hälsning,
  Patrik

  • rplushundskola 1 augusti, 2013 den 11:27 #

   Vi har skrivit upp dig, så din anmälan är registrerad. Maila gärna igen om det är så att du inte fått någon bekräftelse (testar att skicka igen nu).

   Ser fram emot att träffa er på kurs!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: