Fokus och uppmärksamhet

Det här är en kurs för alla som känner att de lätt blir tjatiga, som är trötta på att hunden inte lyssnar när det finns roligare saker runtomkring eller bara vill jobba704465_520037471354468_315107030_o upp ett bättre fokus för att kunna träna vidare med sin hund. Kursen bygger på att hunden tar spontan kontakt på eget initiativ och vi låter hunden ta ansvar för att kolla vad vi gör istället för att vi hela tiden måste be den om uppmärksamhet. Vi kommer jobba med gradvis svårare störningar och se till att hundarna vill välja bort det roliga för att hellre vara med oss. Ta chansen att skapa bättre kontakt med din fyrfoting!

Gruppen är liten med max. sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Inga
Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan (intresseanmälan är ej bindande)
Omfattning: 4 tillfällen.
Dag och tid:
Plats: Asfaltsplanen Sorgenfrivägen 42
Kursavgift: 1000:- inkl moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

 
 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: