Grundkurs – start 26/2

Vi har hållit valpkurser och vardagslydnadskurser sedan vi drog igång vår verksamhet men länge känt att enbart ålder inte varit en optimal uppdelning. Vissa Tio dagar med Emily Larlhamhalkar in på valpkursen lite sent och då är mycket av tipsen kring valptiden inaktuella, andra missar att gå valpkurs eller går valpkurs på en annan typ av hundskola och då blir hoppet stort när man ska in på vardagslydnadskursen hos oss. Det finns samtidigt så mycket viktigt vi vill att alla ska veta och vissa saker har vi tagit upp i båda kurserna. För de som gjort som vi rekommenderat och gått valpkurs och sen fortsatt direkt till vardagslydnadskursen har det därför blivit lite väl mycket upprepningar.

Det är några av anledningarna till att vi startat Grundkursen. Vi vill säkerställa att alla hundar får en optimal start hos R+ Hundskola och att vi kan förse er med lagom svåra utmaningar. På Grundkursen tränar vi in viktiga beteenden som alla hundar som lever i vårt samhälle behöver kunna. Vi fokuserar på att skapa träningsförståelse och lägga en bra grund för fortsatt träning ihop. Genom att hitta rutiner kring belöningar, självkontroll och signaler underlättar vi vardagen och skapar förutsättningar för att jobba vidare och lära livet ut. Precis som på våra andra kurser jobbar vi med modern hundträning, baserad på vetenskap och styrd av etik. Hos oss slipper du bråka med hunden och vi visar dig hur du kan göra för att ta er vidare och nå en vardag fri från hot och korrigeringar.
Grundkursen är även en utmärkt start för dig som tagit hand om en omplaceringshund och vill börja bygga relation och stärka samarbetet. Den passar också jättebra för dig som haft hund ett tag och vill träna helt belöningsbaserat men inte vet hur du ska gå till väga.
Vi anpassar kursen så gott vi kan för att möta de olika deltagarna på den nivå som de vill jobba på. Beroende på hur långt ni kommit hittar vi sätt att försvåra, eller göra övningarna enklare för att ni ständigt ska utvecklas.

Gruppen är liten för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund. Blandade åldrar, även valpar.

Förkunskaper: Inga.
Kursstart: Inledande teori utan hund måndag 26 februari, kl 18.30–20.30.
Omfattning: 7 tillfällen
Dag och tid: Teori måndag 26 februari (utan hund), kl 18.30–20.30, därefter praktik måndagarna 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 9/4, 16/4, kl 18.00-19.00. (OBS! Ingen träning 2/4 pga Annandag påsk.)
Plats: Teori Almbacksgatan 4 i Malmö, praktik på asfaltplanen Sorgenfrivägen 42 i Malmö.
Kursledare: Stina Johnson.
Kursavgift: 2 000 kr inkl. moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande. Anmälan till kurser som saknar datum, räknas endast som intresseanmälan (ej bindande).

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: