Inkallningskurs

Kursen för dig som vill kunna ha din hund lös och bygga en stabil och pålitlig inkallning. Vi arbetar med flera olika övningar för att få hundarna att vilja komma på inkallning även om det händer annat spännande runtomkring. Om du känner att du fastnat i träningen, att din hund bara verkar lyssna ibland eller att ni har ett riktigt problem med inkallningsträningen kan kursen hjälpa dig komma på rätt väg igen. Vi varvar teori med praktik och du får inspiration och tips på hur du kan jobba ännu effektivare. Målet med kursen är att träna inkallning under ordnade former och ge dig verktyg att fortsätta jobba på egen hand.

Under kursen fokuserar vi särskilt på belöningsutveckling och att bygga en känsla i hunden som gör att den verkligen vill komma till oss. Under teoripasset tittar vi på en individuell utvecklingsplan för var och en.

Gruppen är liten med max sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Inga.
Kursstart: Teori utan hund söndagen den 26/5, kl 18.00–20.00.
Omfattning: 5 tillfällen.
Dag & tid: Inledande teori utan hund söndagen den 26/5. Därefter praktisk träning söndagarna 2, 9, 16 samt 23 juni, kl 18.00–19.15.
Plats: Teori på R+ Hundskola, Bariumgatan 6 i Malmö. Plats för praktisk träning meddelas vid inledande teorin.
Instruktör: Gaby Boijsen.
Kursavgift: 1 750:- inkl moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande. Anmälan till kurser som saknar datum, räknas endast som intresseanmälan (ej bindande).

 

Anmälningsvillkor
Din anmälan är alltid bindande, men du har 14 dagars ångerrätt efter anmälan fram till 30 dagar innan kursstart. All avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan efter att ångerfristen löpt ut eller när 30 dagar eller färre är kvar till kursstart, tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 14 dagar innan första kursdag kvarstår full deltagaravgift. Avanmälda platser kan nyttjas fritt av R+ Hundskola.

5 svar to “Inkallningskurs”

 1. Claes Nilsson 2 augusti, 2015 den 11:23 #

  Kan jag ta med en vän med hund som också gärna vil tillmälas på samma kurs den 8/9?

 2. Anna Kristensen 3 augusti, 2017 den 08:14 #

  Hej! Jag hade fyllt i ert intresseformulär, lång beskrivning av min hund, men när jag kom till sista rutan tvekade jag. Man kan ju inte ta ut halva kursavgiften när det inte anges vilken veckodag kursen går på. Intresserad av inkallningskurs. Hunden 1 år, positiv och glad, gillar andra hundar, labradoodle.

  • rplushundskola 12 augusti, 2017 den 11:57 #

   Hej Anna!

   Lite längre upp på sidan kan du läsa att om en kurs inte har fått ett datum, räknas din anmälan bara som en intresseanmälan. Då är den inte heller bindande. Först när kursen är datumsatt blir anmälningarna bindande. Den som skickat in intressanmälan får förstås möjlighet att ta ställning till datum/tid innan man bekräftar att man vill gå. Så att skicka in en anmälan till en inte ännu datumsatt kurs är riskfritt :) men ger oss tydlig information om att det finns ett intresse för just den kursen.

   Bästa hälsningar
   Peter
   R+ Hundskola

 3. Kristian 9 april, 2018 den 04:38 #

  Hvornår starter næste kurs… Har du mulighed for privat træning mandag eller tiradag

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: