Koppelkurs fortsättning

Här kommer den efterlängtade fortsättningen på vår populära koppelkurs. På denna fortsättningskurs ligger stort fokus på att få dina vardagspromenader att bli ett samarbete mellan dig och din hund, oavsett vad som kan tänkas dyka upp längs vägen. Varje kurstillfälle inleds med ett antal övningar och omfattar en gemensam promenad – den sker så att säga mitt i verkligheten.

image1Under denna fortsättningskurs ligger stort fokus på hur vi kan göra koppelpromenaden rolig för hunden och ger mycket utrymme för individuell hjälp.

Instruktör på denna kurs är Stina Johnson som har fått komma på kreativa lösningar i koppelträningen med sina egna hundar. Ta chansen att stärka och utveckla din och din hunds relation, genom att göra promenaderna trevliga och fria från frustration och irritation.

Gruppen är liten med max sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Koppelkurs eller motsvarande.
Kursstart: Ingen kursstart satt ännu, men skicka gärna in en intresseanmälan.
Omfattning: 4 tillfällen.
Dag och tid: –.
Plats: Meddelas senare.
Kursledare: Stina Johnson.
Kursavgift: 1 000:- inkl moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

Annonser
%d bloggare gillar detta: