Lekkurs – intensiv

lekhund

Kanske svettigaste kursen hos R+ :)

Leken är ett kraftfullt träningsverktyg som många använder alldeles för lite i hundträningen. I ett enda lekpass kan vi lära hunden en massa nyttiga läxor, som självkontroll, fokus och följsamhet. Leken är inte bara en rolig sysselsättning, om vi använder den på rätt sätt är den en fantastisk belöningsform. Genom att variera intensiteten i belöningarna kan vi hitta rätt energinivå för olika övningar och få ut mycket mer av träningen. Oavsett om vi tränar vardagshyfs, lydnad, agility eller någon annan hundsport kan leken revolutionera träningen och göra den mycket roligare för både oss och hunden.

Många hundar tappar koncentrationen och blir störningskänsliga av att bara träna med godis och ju fler olika belöningar vi har till hands desto mer kan vi variera oss. Rädda hundar har lättare att komma över sina rädslor om de kan släppa loss i lek, hetsiga hundars energi kan vändas till något positivt och okoncentrerade tonåringar kan få ett helt annat engagemang när vi leker ihop.

Kursen passar både dig som har en hund som älskar att leka och dig som har en hund som inte fattat tjusningen ännu. Vi kommer jobba med att få hunden galen i lek med dig, att komma tillbaks med leksaker och en massa annat. Leken gör att träningen med oss blir oförutsägbar och oemotståndlig. Utan tvekan R+ Hundskolas roligaste och svettigaste kurs!

Gruppen är liten med max. sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund. Din hund ska ha sele under hela kursen.

Förkunskaper: Inga.
Kursdatum: Intensivkurs 16–17 juli, halvdag kl 10.00–13.00.
Omfattning: 6 kurstimmar fördelade på två halvdagar.
Plats: Pelledamsvägen 4 i Lomma. Klicka för karta. (5 min promenad från hållplats för regionbuss 132 och 133. Bra plats att parkera inne på gården.)
Instruktör: Peter Carlsson.
Kursavgift inkl moms: 1 400 kr, alternativt 2 500 kr för den här kursen i kombination med kursen Boosta självförtroendet som går samma dagar på eftermiddagen (kl. 14.00–17.00). Enklare fika ingår.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

Anmälningsvillkor
Din anmälan är alltid bindande, men du har 14 dagars ångerrätt efter anmälan fram till 30 dagar innan kursstart. All avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan efter att ångerfristen löpt ut eller när 30 dagar eller färre är kvar till kursstart, tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 14 dagar innan första kursdag kvarstår full deltagaravgift. Avanmälda platser kan nyttjas fritt av R+ Hundskola.

%d bloggare gillar detta: