Lugn & ro-kurs

Hur ser utomhussäsongen ut för dig? Drömmer du om att kunna ligga i gräset och chilla med bästa kompisen utan att oroa dig för att hunden drar iväg eller blir orolig och rastlös redan efter 30 sekunder? Vill du gärna sitta en stund på den soliga uteserveringen tillsammans med din hund, som förstås ska ha det lika gött som du?

stinafikarLänge har vi pratat om att hålla en kurs som lyfter just de här sakerna, hur vi lär våra hundar att ta det lugnt, att stillhet på en filt tillsammans med oss kan vara minst lika belönande som aktiviteter av det mer ansträngande slaget.

Här är kursen (tidigare kallad fikakurs) som du har användning för vid picknick i park, när du vill sitta på café med din hund, när du vill skapa lugn runt matsituationer hemma eller när du är bortbjuden på middag, i pausen på kurs, i kollektivtrafiken … Vissa väljer att kalla det passivitetsträning, vi talar hellre om att träna lugn och ro tillsammans med hunden.

Gruppen är liten med max sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Inga.
Kursstart: Tisdag 5/6, kl 18.30–20.30, utan hund.
Omfattning: 4 tillfällen.
Dag och tid: Teori utan hund tisdag 5/6, kl 18.30–20.30, därefter praktisk träning tisdagarna 12/6, 19/6, 26/6, kl 18.30–19.30.
Plats: R+ Hundskola, Bariumgatan 6 i Malmö.
Kursledare: Stina Johnson.
Kursavgift: 1 300:- inkl. moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

 

 

Annonser
%d bloggare gillar detta: