PoP-kurs – Paus & Promenad!

Här är en alldeles ny kortkurs där vi varvar teori med praktik under några timmar en kväll. Vårt fokus ligger på kontakt och följsamhet (åt båda håll) och vi gör det under en gemensam promenad, varvad med övningar i långkoppel och pauser på lämpliga platser. En och annan lekövning och lite skvallerträning hinner vi också med.

IMG_0898Vi tittar på vilka belöningar som fungerar bäst för dig och din hund runt andra hundar och människor, med en särskild blick på sådant som tajming och belöningshantering hos dig som förare. Kursen lämpar sig särskilt väl för valpar och hundar som lätt blir distraherade i nya miljöer, men även för dig som har behov av att träna lugn och ro på filt. Kvällen blir ett utmärkt tillfälle för att skapa nya erfarenheter i er miljöträning.

Kurskvällen kommer att ge mycket tid för frågor och individuell återkoppling. Möjlighet kommer att finnas för hundarna att leka och bada efteråt vid hundstranden.

Vi jobbar i små grupper, max 6 ekipage men minst 4. Hela familjen är välkommen tillsammans med hunden. Kursen består av enskilda tillfällen men det går utmärkt att boka in sig på flera.

Inga förkunskaper krävs. Hunden ska ha sele under hela kurstillfället.

Datum att välja på: Inget startdatum satt ännu, men skicka gärna in en intresseanmälan.
Tid: 18.00–21.00.
Plats: Meddelas senare.
Kursavgift inkl moms: 400 kr per tillfälle.
Instruktör: Stina Johnson.
Övrigt: Mejla Stina på stina@rplus.se om du har frågor eller funderingar.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

Annonser
%d bloggare gillar detta: