Rallymix: Startklass

Det här är en fortsättningskurs för er som gått rallymixkurs tidigare och vill fortsätta träna denna fantastiska hundsport! Rallymix som sport finns i flera klasser, mg_2329från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraden hela tiden ökar för att skapa utmaningar för hund och människa.
I Startklasskursen (som kommer efter nybörjarnas Träningsklass) går vi igenom helt nya skyltar, där hundarna ska lära sig skillnad mellan ”över” och ”under”, klura ut åttan, ta sig an agilityhinder och trixa loss som galningar. Precis som i Träningsklass kommer belöningsskyltarna att finnas med och i den här klassen börjar vi för första gången träna med hunden okopplad, från skylten ”Koppel av” går hunden lös (ja det kommer gå bra!). Momenten blir klurigare och skratten fler, gillade du Träningsklass kommer du älska Startklass!

Gruppen är liten med max. sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund.

Förkunskaper: Genomförd rallymixkurs i träningsklass (du kan ha gått hos en annan instruktör!)
Kursstart: Ingen kursstart planerad ännu, anmäl ditt intresse nedan för att skynda på en ny omgång!
Omfattning: 6
Dag & tid:
Plats: Mellanhedsparken
Instruktör: Rasmus Andersson eller Peter Carlsson
Kursavgift: 1300:- inkl moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet,301069_212578575470224_164252870_n kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

 
 

 

Annonser
%d bloggare gillar detta: