Rallymix: Träningsklass

Rallymix är en hundsport som stärker relationen mellan dig och din hund. Den bygger helt på tillit och samarbete och passar alla hundar 390914_280892691972145_938252602_noavsett ras, ålder, bakgrund och ev. handikapp. Det är en mix mellan rallylydnad, lydnad, vardagslydnad, trix och andra roliga delar av hundträningen. Rallymix som sport finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraden hela tiden ökar för att skapa utmaningar för hund och människa. I den första klassen är hunden i koppel, därefter har man hunden lös hela eller delar av banan. Nya moment tillkommer allteftersom ni utvecklas. Rallymix är ett perfekt sätt att träna vardagliga situationer och stärka kontakten men det är också en rolig och varierad sport att träna och tävla i med sin hund. Det går ut på att man går en bana som markerats med skyltar, på dessa finns olika övningar som ska utföras. Utförande, placering men framförallt kontakten och samarbetet poängsätts vid tävling. Unikt för Rallymix är de unika belöningsskyltarna, där just belöningarna ger poäng. Det ska synas att man har kul ihop! Läs gärna det här blogginlägget om Rallymix för att få en bättre bild av vad det handlar om.

Gruppen är liten med max sex deltagare för att du ska kunna få den hjälp du behöver för att utvecklas tillsammans med din hund

Förkunskaper: Grundläggande vardagslydnad.
Kursstart: Ingen kursstart satt ännu, men skicka gärna in en intresseanmälan.
Omfattning: 4 kurstillfällen.
Dag & tid: —
Plats: Plats meddelas senare.
Instruktör: Peter Carlsson eller Rasmus Andersson.
Kursavgift: 1 500:- inkl moms.

OBS: Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad. Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om det är kurs eller enskild träning som är bäst för er!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till kurser som vi satt datum för är bindande.

 
 

 

Annonser
%d bloggare gillar detta: