Tipspromenader

Tipspromenaderna är tillbaka!
För fem år sen drog Stina igång Malmö Hundkamrater, en promenad- och träningsgrupp som utifrån ett gäng riktlinjer gick promenader tillsammans. Promenaderna var ledarlösa och alla deltog i den mån de ville och gav varandra tips mellan tillfällena. Parallellt växte önskan hos många att gå promenader med instruktör och vi drog igång vad vi kallade tipspromenader. Promenaderna byggde på Malmö Hundkamraters principer (gammalt inlägg) och utöver lugnt umgänge med andra hundar fanns instruktörer utan hund med och gav tips och hjälpte till. Efter önskemål från stammisar och nyfikna drar vi nu igång promenaderna igen!

Tipspromenaden är ett perfekt tillfälle att få tips från instruktör i realtid på promenad och komma vidare med saker som man kanske inte riktigt vet hur man ska hantera. Utöver råd om vardaglig träning blir det varje promenad ett tema som vi kommer väva in i rundan. Det blir tips på rolig aktivering i stadsmiljö, nyttiga avslappningsövningar och tricks som gör rundorna roligare.

Promenaderna skiljer sig från de vanliga kurserna och kan vara ett bra tillfälle att träna enklare grejer under lättsamma former och träffa oss som jobbar med R+ Hundskola. Ni anmäler er från gång till gång och vi tar oss friheten att ställa in om det skulle vara så att det blir för få vid något tillfälle. Vi hoppas förstås att det blir fullt varje gång!

Vi jobbar alltid med små grupper för att du ska få den tid du behöver för att utvecklas ihop med din hund.

Förkunskaper: Inga.
Dag och tid: Inga nya datum planerade ännu men skicka gärna en intresseanmälan!
Deltagaravgift 100 kronor/tillfälle.
Instruktör på tipspromenaderna: Stina Johnson (ibland i sällskap av Rasmus Andersson eller Peter Carlsson).
Plats: Varierar från gång till gång, meddelas vid anmälan.

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.

OBS: Har du en hund som har svårt att acceptera andra hundar eller som skäller oavbrutet, kontakta oss först, så att vi kan diskutera om vi behöver träffa er på privatlektioner först.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan till promenaderna är bindande för att vi ska kunna planera ordentligt. Om du har några frågor så skicka ett mail till stina@rplus.se.

 
 
 


Annonser

2 svar to “Tipspromenader”

 1. Martina 8 september, 2012 den 09:54 #

  Hej hopp!
  Ser att ni inte satt ut något datum, men tänkte
  höra om det finns några inplanerade?
  En tipspromenad hade nog varit superkul och lärorikt både för oss och Athos! :)

  Kram!

  • rplushundskola 11 september, 2012 den 12:08 #

   Hej!
   Vi har inte planerat in några datum men vi vill gärna, så svårt att få ihop det tidsmässigt bara. Kanske att vi hinner i höst! Annars kanske ni kan komma på promenad med Malmö Hundkamrater, kolla upp på Fakebook om ni inte redan är med där. Tror gemensamma promenader, och då framförallt tipspromenaden hade varit jättebra för Athos!

   Kram!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: