Privatträning

Om du inte har möjlighet att gå på kurs pga arbetstider eller att din hund inte klarar av kursmiljön i dagsläget går det utmärkt att boka tid för privatlektion. Privatträning är också utmärkt om du vill lära din hund något särskilt eller behöver tips och rådgivning. Vi skräddarsyr upplägget utifrån dina önskemål och givetvis ingår rådgivning över mail och telefon under tiden som vi tränar ihop.  Även om våra kurser har små grupper (max 6 deltagare) blir det ofta mycket effektivare att arbeta med bara en hund. Ett par privatlektioner med uppföljning emellan kan därför ge stora resultat. Grundkostnad för privatträning är 600 kronor/timme och för lektioner utanför Malmö Stad tillkommer restidsersättning 200 kr/h och milersättning 25 kr/mil. För att boka tid för privatträning fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för tidsbokning. Antingen kan du välja vilken av oss du vill boka lektion med eller kan du låta oss bestämma utifrån vad du och din hund behöver hjälp med. Bokade lektioner som avbokas mindre än 24 timmar före avtalad tid debiteras med full avgift.

Annonser

2 svar to “Privatträning”

 1. Malin Johnsson 28 september, 2017 den 09:14 #

  Hej!
  Jag tänkte skriva upp mig för privatträning, men undrar om det går att boka en lördag eller söndag. Jag bor i Hässleholm och har en bit att köra!
  Mvh
  Malin

  • rplushundskola 6 oktober, 2017 den 10:39 #

   Hej Malin!

   Ledsen för sent svar. Det vanligaste när man bokar in privatlektioner är att vi kommer till dig, eftersom vi gärna vill träffa hunden i dess hemmiljö. Men allt beror på vad det är du och din hund behöver hjälp med. Fyll i formuläret så att vi får in den grunduppgifter vi behöver så tar vi kontakt med dig och bokar in något som fungerar bra för dig.

   Bästa hälsningar
   Peter
   R+ Hundskola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: