Föreläsning: Att nå sina mål!

Den 15:e oktober bjuder vi in till föreläsning på temat målsättningar och vi utgår från frågeställningen: Varför tränar vi hund? Det finns naturligtvis många anledningar: för att det är kul, för att aktivera hunden, för att komma till rätta med ett problem och göra vardagen enklare, eller för att tävla…
Gemensamt är att i all hundträning har vi ett mål. Vi vill uppnå något med vår träning. Ju bättre och tydligare vi definierar vårt mål för oss själva, ju enklare blir det att uppnå. Klara mål ger vår träning riktning, och hjälper till att hålla motivationen på topp! Dessutom gör det att vi har lättare att hantera våra känslor om vi kan sätta upp rimliga mål istället för att stå maktlösa inför oöverstigliga hinder.
Kvällen bjuder på en inspirerande föreläsning om vad man bör tänka på för att ett mål verkligen ska bli en hjälp framåt i träningen, istället för ett ouppnåeligt “måste”. Utrymme finns för diskussion och frågor – dialog är alltid mer givande än monolog!

Föreläsare är Åsa Jakobsson som driver Canis avd Skåne. Förutom att träna och tävla hund har hon en lång historia av att träna och tävla häst, och att aktivt jobba för och uppnå sina mål i livet rent allmänt. Läs mer om Åsa på www.asashundar.se .Plats för föreläsningen är inte spikad ännu men vi kommer vara i Malmös innerstad.
Föreläsningen pågår mellan 18.00-20.00 och kostar 100 kronor. Vi bjuder på fika och har med oss en massa intressanta böcker, roliga leksaker, fina kläder och andra hundrelaterade prylar till försäljning.

Anmälan görs via formuläret nedan. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Ett svar till “Föreläsning: Att nå sina mål!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Blodspår, skogen och hund på prov. « hundassistans - 5 november, 2012

    […] jag på att renskriva min anteckningar från föreläsningen jag var på med Åsa Jakobsson se mer här och inser att jag snart måste höststäda datorn från allt ovettigt så jag kan få plats med mer […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: