Kontakt

Om du vill komma i kontakt med R+ Hundskola eller har frågor om kurser eller övrig verksamhet går det bra att maila eller ringa oss. Om du vill anmäla dig till kurs eller boka tid för privatlektion ber vi dig fylla i formulär på respektive sida. Observera att anmälan till de kurser vi satt datum för är bindande men att det går bra att lämna intresseanmälningar på övriga. E-post: info@rplus.se

Telefon: 0708-770868

Bankgiro: 847-2193
Plusgiro: 635902-0

R+ Hundskola
Bariumgatan 6
21364 Malmö

Företaget har F-skattsedel.

22 svar till “Kontakt”

 1. Ylva Dahlgren Bengtsson 22 februari, 2012 den 09:29 #

  Hej!
  Funderar lite på din privatträning, du skriver att det kostar 400:- + körersättning, betyder det att du kommer hem till de som behöver hjälp?
  Och en annan fundering, har du fler datum på dina kurser framåt, sitter nämligen med bruten fot just nu, framtill slutet på Mars, så har svårt att vara med på de kurser som startar nu i början på året.
  Mvh Ylva

  • rplushundskola 22 februari, 2012 den 10:53 #

   Det stämmer bra, privatlektionerna hålls där bäst förutsättningar finns (ofta hemma hos hunden). Och är det utanför Malmö så tillkommer milersättning. Jag kommer sätta fler kursstarter snart, som följer på de som redan är igång/börjar snart. I början av april kommer det starta fler kurser, så kika gärna in eller gilla oss på Facebook för mer löpande uppdateringar.

 2. Marianne Pedersen 5 juli, 2013 den 06:15 #

  Hej. Jag undrar när det börjar en valpkurs ? Vart har du kursen någonstans ? Har ingen bil så jag undrar om det finns bra bussförbindelser till där du har kurser ? Hälsningar Marianne

  • rplushundskola 9 juli, 2013 den 11:37 #

   Vi kommer köra igång valpkurser i augusti och september, vi håller dem på Sorgenfri i Malmö. Det är hyfsat centralt och det går bussar dit så det borde funka. Hoppas vi ses på kurs i höst!

 3. Madeleine Torstensson 19 november, 2014 den 10:34 #

  Hej! Jag har en staffordshire bullterrier tik på tre år. Jag har gått kurs sedan hon var valp, valpkurs, forts, nyb agility, rallylydnad, klicker kurs, spår, vardagslydnad ja nästan allt. Men jag får ingen hjälp med hennes beteende mot andra hundar. Det har blivit värre och värre. När hon var liten accepterade hon andra hundar men inte nu längre det har kommit successivt med att acceptera vissa men nu inga hundar, hon gör utfall mot alla hundar på promenaderna, så fort hon ser en hund komma reser hon svansen och raggen och blir helt blockad man når inte henne alls. Tror jag har försökt allt med positiva metoder, godis, klicker men ingenting hjälper. Det blir en ond cirkel, nu blir jag jätte nervös så fort det kommer en annan hund,
  vi kan aldrig gå på mysiga hundpromenader för man är alltid nervös för om man ska stöta på en annan hund. Min önskan är att jag ska kunna gå på kurser för det är så roligt och min hund tycker också det är det roligaste som finns framför allt agility men jag vågar inte längre. Hon är jätte duktig när man tränar med henne då bryr hon sig bara om mig och ingenting annat men jag vågar inte ha henne lös längre för att skulle hon springa fram till en annan hund vet jag inte vad hon skulle göra förmodligen hoppa på den. Hon har bitit en hund en gång, vi var ute och gick jag och min kompis och hade våra två Staffe tikar i samma ålder lösa, dom brydde sig inte om varandra till en början men sen börjar hennes tik hoppa upp på min tik på ryggen och då gick min hund till anfall och bet hennes tik i munnen vi fick slita isär dom.
  Min hund älskar människor och barn och är inte rädd för någonting.
  Vet inte om man får gå kurser hos dig med det här beteendet? Men vad jag kunde läsa så känns det som du har mycket erfarenhet av hundar med sådant beteende. Kanske behöver vi lite privat träning? Jag gör vad som helst bara vi blir hjälpta med vårt problem.
  Tack på förhand!
  Mvh Madeleine.

 4. Laurence Delacour 14 mars, 2015 den 09:05 #

  Hej, var i Malmö ska rallymix kursen hållas? Jag har tränat agility med min tik i fem år. Hon kan göra utfall mot andra hundar om de kommer för nära henne utanför banan. När vi väl är på banan är hon 100% fokuserad på mig och vill bara jobba. Är det ok för er.

  • rplushundskola 16 mars, 2015 den 01:27 #

   Hej!
   Rallymixkursen brukar vi hålla på asfaltsplanen på Sorgenfrivägen 42. Det är oftast helt ok att gå på kurs med hundar som har den typen av problematik bara man är beredd att jobba med det och se till så alla hundar trivs :) Kursen som startar nu i april är dock fulltecknad, du kan skriva upp dig som reserv genom att anmäla dig via formuläret, då får du också info om när nästa kurs startar om du vill vänta på den. Skoj att du vill gå kurs hos oss!

 5. Alexandra Dornérus 25 oktober, 2015 den 05:01 #

  Hej Rasmus! Jag har en tvåårig mittelspitz-tik, Daisy. Hon är det mest underbara, mysiga man kan tänka sig, när hon är inomhus. Jag har inte lyckats få henne tillräckligt självsäker i stan så tyvärr skäller hon på allt som rör sig så fort hon är ute. Jag vill inte utsätta henne för stressen så jag behöver nu hjälp från ett proffs som kan ge oss rätt verktyg att skapa en bättre tillvaro åt henne. Kan du hjälpa oss?
  Maila mig gärna!
  /Alexandra

  • rplushundskola 26 oktober, 2015 den 11:47 #

   Tack för din fråga Alexandra, jag har skickat dig ett mail!

 6. Louise 30 mars, 2016 den 06:50 #

  Hejsan! Jag har en valp ( jack russell) på snart 6 månader som numera inte alls klarar av att vara ensam, han skäller, ylar och krafsar på dörren, han har inte klarat det innan heller men nu har det blivit värre. Känner mig hjälplös och skulle vilja få hjälp med att brottas med detta problem. Grannarna har klagat och jag vill absolut inte göra mig av med min livskamrat. Kan ni hjälpa oss?

  • rplushundskola 11 april, 2016 den 01:35 #

   Hej!
   Ledsen för sent svar, vi kan absolut träffa er (om ni bor i Skåne), fyll i formuläret på https://rplushundskola.wordpress.com/aktuellt/privattraning/ så tar vi det därifrån. Bor ni nån annanstans så kanske vi kan hjälpa er på distans eller rekommendera någon vettig hundtränare/hundpsykolog där du bor. Ha det fint så länge!

 7. Anna Söderberg 2 januari, 2017 den 04:10 #

  Hej
  Har just anmält mig till en valp kurs hos er men starten var den 9/11😬😱
  Vill gärna veta när valpkursen startar detta året… och om min anmälan gäller?
  Mvh Anna Söderberg

  • rplushundskola 23 januari, 2017 den 05:18 #

   Hej Anna!
   Har du varit i kontakt med Stina angående valpkurs? Hon nämnde att hon försökt maila dig men att du inte svarat, så jag ville bara följa upp och fråga nu när jag går igenom mail och godkänner kommentarer osv. Om du inte fått kontakt med Stina maila oss på info@rplus.se så fixar vi det!

   Bästa hälsningar,
   Rasmus, R+ Hundskola

   • Anna Sderberg 23 januari, 2017 den 06:34 #

    Hej Ja jag har varit i kontakt med Stina och även meddelat att jag inte kan pga en fraktur i min hö- fot. Så jag kommer givetvis att höra av mig så fort gipset är borttaget om 2-4 veckor kvar! Men däremot inte fått bekräftat att detta är mottaget. Mvh Anna Söderberg

    Skickat från min iPhone

   • rplushundskola 25 januari, 2017 den 12:27 #

    Hej Anna!
    Beklagar frakturen och hoppas allt går bra med tillfrisknandet! Hör av dig när du känner att det är dags så ser vi hur det ser ut med valpkurs längre fram i vår.

    Allt gott!
    Peter, R+ Hundskola

 8. Sabina Forsberg 16 februari, 2017 den 05:14 #

  Vi är jourhem till Santi medans han väntar på jourfamilj. Han är ursprungligen från Irland och har sedan har kom till Sverige bott på olika ställen – familjen som hade honom senast var en småbarnsfamilj som inte hade tid för honom. Santi är en bordermix på 1,5 år.

  Jag och min sambo hämtade honom igårkväll och han är väldigt snäll, uppmärksam och lyhörd – men förstår inte hur man beter sig mot andra hundar. Han är inte aggressiv men när han ser andra hundar blir han hyper, skäller, ylar och drar mot hunden. Det låter som att han blir misshandlad.

  Jag och Johan är båda hundvana men har alltid börjat med valp.

  Fått höra att ni är duktiga, vad tycker ni att vi ska göra i väntan på adoption – är kopplingskursen något för oss?

  • rplushundskola 17 februari, 2017 den 12:45 #

   Hej Sabina!

   Det kommer ett svar till dig via mejl under dagen.

   Hälsningar
   Peter, R+ Hundskola

 9. Déspina Benér 24 juni, 2017 den 01:11 #

  Hej.
  Vi behöver gå valpkurs! Vår tik Libra är 9 v. Vi hämtade henne i torsdags. Ser att kursen börjat. Finns det möjlighet att hoppa på nu och gå privat de ggr vi missat?
  Vi är två föräldrar med två bar 10och 12 år.
  Vänliga hälsningar
  Déspina och Paul Benér

  • rplushundskola 13 juli, 2017 den 10:35 #

   Hej!

   Tyvärr ser vi din fråga lite sent och i dag är sista träffen på den pågående valpkursen. Enklast är alltid att skicka in en intresseanmälan från sidan till den kurs som är aktuell. Då nås vi direkt av din anmälan och du får information så snart en ny kurs är på gång. Om kursen inte är datumsatt är anmälan inte bindande. Fyll gärna i formuläret på sidan om valpkursen, så får vi in alla uppgifter vi behöver. :)

   • Déspina Benér 13 juli, 2017 den 01:36 #

    Hej.
    Har fått svar redan. Vi har hittat och påbörjat Valpkurs redan.
    Hälsningar
    Despina

 10. Sylvia 21 juni, 2018 den 11:22 #

  Hej skulle gärna vilja komma i kontakt med er ..pga min sambo har nyligen skaffat en amstaff..och vi har en chihuahua sen tidigare…..och det funkar inte till 100 procent..vad skulle ni rekommendera för kurs etc och gärna kostnad mvh s

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: